Vi fikser rør og VVS over hele Vestland

Vestland VVS tilbyr det meste av rørleggertjenester til kunder i hele Vestland fylke. Vi har bred erfaring med drift og vedlikehold, samt rehabilitering og nybygg på både små og større prosjekter.

Vi hjelper deg med blant annet

Totalrenovering av bad

På tide å pusse opp badet? Rehabilitering av bad er ett av våre spesialområder, og en av de tjenestene vi utfører mest. Våre rørleggere hjelper deg å finne de mest praktiske løsningene for ditt bad basert på dine ønsker og behov. Vi har tilgang til et bredt utvalg av baderomsinnredning, fliser og sanitærutstyr via våre leverandører.

Varmepumper

En varmepumpe har blitt en nødvendighet i mange norske hjem de siste årene. Årsaken til det er enkel: de gir et behagelig inneklima på en miljøvennlig måte til en kostnadseffektiv pris. Vi kan levere moderne, pene og stillegående varmepumper fra ledende leverandører. Våre rørleggere har bred erfaring med varmepumper og rådfører deg til rett løsning for din bolig.

Sprinkleranlegg

Vi tar oppdrag innen sprinkleranlegg i alt fra nærings- og industribygg til private boliger. Et velfungerende sprinkleranlegg er en nødvendighet og en stor trygghet dersom brann skulle oppstå. Vi kan både bytte ut gamle sprinkleranlegg med mer moderne anlegg, eller sørge for at ditt eksisterende sprinkleranlegg er i god stand.

Tilstandsrapport

Vi leverer komplette tilstandsrapporter på sanitær- og varmeanlegg. Dette er noe vi oftest utfører i forbindelse med salg av bolig eller i forsikringssaker. Tilstandsrapporten gir deg en beskrivelse av hvilken teknisk stand sanitær- eller varmeanlegget er i. Videre kan vi gi deg et forslag til utbedringer og et pristilbud for dette.

Generelle serviceoppdrag

Vi påtar oss alt innen service på rør og VVS. Har du en kran som lekker, en vannskade eller et sanitæranlegg som ikke fungerer som det skal? Vi er raskt på plass for å utbedre feilen!

Snakk med en av våre rørleggere

Vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg – enten du har spørsmål eller ønsker å få et oppdrag utført raskest mulig. Kontakt oss gjerne for en trivelig prat om hvordan vi kan bistå.

Kontakt oss